Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Γνησιότητα προϊόντων

Επειδή ενημερωθήκαμε για ορισμένες απόψεις που ακούστηκαν στο πλαίσιο του ανοιχτού διαλόγου που διεξάγεται σε forum , όπου ενεπλάκη και το όνομα του Οίκου μας, θεωρούμε σκόπιμο να αποκαταστήσουμε την αλήθεια, με στόχο να προστατεύσουμε και τους/τις Έλληνες καταναλωτές. Δηλαδή, όλους εσάς. Με ειλικρινή διάθεση να σας βοηθήσουμε, ώστε να αποφύγετε ορισμένες από τις παγίδες που στήνουν επιτήδειοι στο Διαδίκτυο, υπενθυμίζουμε ότι:
1. Ό Οίκος Αrka-Michalitsi έχει την αποκλειστική διάθεση στην Ελλάδα για ορισμένους από τους γνωστότερους σχεδιαστές μόδας (μεταξύ άλλων Mori Lee, Ronald Joyce Victoria Jane Margaret Gardner). Δηλαδή, είναι ο μοναδικός Οίκος που μπορεί να διαθέσει στην ελληνική αγορά τα νυφικά τους.
2. Παράλληλα, ο Οίκος Arka-Michalitsi έχει το αποκλειστικό δικαίωμα να προμηθεύει άλλα καταστήματα λιανικής πώλησης ανά την Ελλάδα. Αλλά υπό τους νομικούς όρους που ισχύουν για τα εμπορικά καταστήματα, τα οποία λειτουργούν νόμιμα.
3. Επιτήδειοι προσπαθούν συχνά να πλασάρουν στην αγορά με αθέμιτους τρόπους - για παράδειγμα μέσω του Ιντερνέτ, από άγνωστες διευθύνσεις και...μακρινές χώρες - δήθεν πιστά αντίγραφα των κολεξιόν μεγάλων ευρωπαϊκών Οίκων μόδας. Συνήθως, θα σας παρουσιάσουν φωτογραφίες, που είναι εύκολο να υποκλέψουν μέσω του Διαδικτύου και θα σας υποσχεθούν ότι θα αγοράσετε σε εξευτελιστικές τιμές τα ίδια νυφικά ή φορέματα, που αγοράζει κανείς ακριβά στην Ευρώπη. Γιατί, απλούστατα, θα σας πουλήσουν "μαϊμούδες", σαν τις τσάντες που θα δείτε απλωμένες σε πεζοδρόμια στο κέντρο της Αθήνας. Θα κρατούσατε μία τέτοια τσάντα στο γάμο σας;
4. Είναι αυτονόητο, ότι οι επιτήδειοι δεν πρόκειται να σας πουλήσουν την ποιότητα κατασκευής, τα υφάσματα και τη σωστή εφαρμογή, που χαρακτηρίζουν ένα νυφικό ή φόρεμα υψηλής ραπτικής. Από τη στιγμή που θα στείλετε τα χρήματά σας στην άλλη άκρη του κόσμου, δεν έχετε καμία απολύτως εγγύηση για αυτό που θα παραλάβετε. Δεν έχετε καμία δυνατότητα να το επιστρέψετε και κανένα φυσικό πρόσωπο για να υποβάλετε παράπονα ή να διαμαρτυρηθείτε.
5. Ίσως και να μην παραλάβετε απολύτως τίποτα. Γιατί κανείς δε μπορεί να πουλήσει προϊόντα σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στέλνοντας πακέτα απευθείας από την Κίνα. Για να εισαχθεί νόμιμα οτιδήποτε σε χώρα-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρέπει να εκτελωνισθεί και να καταβληθούν οι σχετικοί φόροι. Εάν σας στείλουν κάτι με ταχυδρομείο, τότε διατρέχετε κίνδυνο. Διότι διώκεται αυτόματα και ο αποστολέας και ο παραλήπτης του παράνομου εμπορεύματος.

Ο Οίκος Αrka-Michalitsi παραμένει στο χώρο της μόδας και προσφέρει επώνυμα νυφικά εδώ και δεκαπέντε χρόνια. Πάντοτε στην ίδια διεύθυνση..., τηλέφωνο... και στην ιστοσελίδα ...
Με αξιοπιστία, ανταγωνιστικές τιμές και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με στόχο να σας βοηθήσουμε ώστε να επιλέξετε το νυφικό που ονειρεύεστε και να διασφαλίσουμε ότι η ημέρα του γάμου σας θα είναι η ωραιότερη ημέρα της ζωής σας.
Οιοσδήποτε αμφιβάλλει για τα παραπάνω, ασφαλώς έχει την δυνατότητα να τα επιβεβαιώσει επικοινωνώντας απευθείας με τους Οίκους που εκπροσωπούμε. Θα τους βρείτε στο Λονδίνο και όχι στο Πεκίνο...









.



=